Sschoenen

Makkelijk te onderhouden gietvloeren voor schoenenwinkels

Makkelijk te onderhouden gietvloeren voor schoenenwinkels

Geplaatst op

Het is in schoenenwinkels een komen en gaan van klanten die op zoek zijn naar nieuwe schoenen. Het schoenenaanbod staat op stellages en klanten gaan zitten om schoenen te passen. De vloer krijgt het wat betreft wel te verduren en moet elke dag worden schoongemaakt om de volgende dag er weer uitnodigend uit te zien. Wat dat betreft zijn gietvloeren ideaal voor schoenenwinkels als het om makkelijk onderhoud gaat. Een epoxy gietvloer is daar een perfect voorbeeld van.

Gemak van onderhoud met epoxy gietvloer

Epoxy gietvloeren bieden optimaal gemak van onderhoud. Dat komt voort uit de bijzondere eigenschappen van deze vloeren. Zo betreft het een vloer die helemaal strak en naadloos wordt aangebracht. Het gesloten oppervlak is daarbij vuilafstotend, zodat achtergebleven vuil en zand met een simpele handeling te verwijderen is. Bijvoorbeeld door er even met een zachte bezem overheen te gaan of door de stofzuiger ter hand te pakken. Het is tevens een gietvloer die vochtbestendig is en daarom ook met gemak nat te reinigen is.

Slijtvaste vloer

Epoxy gietvloeren bieden voor wat betreft de schoonmaak al optimaal gemak, maar ook als het gaat om het verdere onderhoud. Dat is er namelijk niet. Epoxy gietvloeren zijn volledig onderhoudsvrij als u gewoon rekening houdt met de reguliere reinigingsbeurten. Een extra voordeel daarbij is dat deze gietvloeren slijtvast zijn. Dat is belangrijk in een schoenenwinkel, waar de hele dag door klanten overheen lopen.

Ook ideaal voor de uitstraling

De makkelijk te onderhouden gietvloeren voor schoenenwinkels hebben nog een extra voordeel. De uitstraling is namelijk door het strakke en moderne effect ook nog eens perfect. Vooral ook omdat na een schoonmaakbeurt de vloer er weer helemaal tiptop in orde uitziet zonder vuil, zand en stof op de vloer. U haalt met een epoxy gietvloer dan ook de perfecte vloer binnen in uw schoenenwinkel.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden