Sschoenen

Eeuwige discussie: gouden of zilveren oorbellen

Eeuwige discussie: gouden of zilveren oorbellen

Geplaatst op

Oorbellen zijn er in alle soorten en maten. Maar de meest populaire varianten zijn toch wel gouden en zilveren oorbellen. Door de decennia heen zijn er vele oorbellen trends geweest. Maar goud en zilver zijn altijd gebleven. Hartstikke evergreen dus. Een goede investering tevens.

Maar zilveren of gouden oorbellen. Het is bijna als Feyenoord en Ajax supporters. Altijd discussie was is beter. Maar bij mode zaken is het toch altijd subjectief. Dus ook in dit artikel gaan we geen uitsluitsel geven. Idealiter zou je beide bezitten. Bij verschillende gelegenheden horen verschillende oorbellen. Ook bij bepaalde gemoedstoestanden horen andere oorbellen. Uitbundige bui? Gouden oorbellen. Juist minder uitbundig dan kiezen voor zilver.

Wat we allemaal willen is zilveren of gouden oorbellen goedkoper kunnen aanschaffen. Want niemand betaald graag te veel. Er zijn een aantal opties. De laatste jaren zien we dat steeds meer mensen importeren uit China. Via sites als Alibaba. Daar is het mogelijk om tegen spotprijzen kwalitatieve sieraden te kopen en dus ook in het zilver en goud.

Maar er zitten wel enige haken en ogen aan. We zien dat soms douane pakketjes onderscheppen. Weg aankoop, of dure import kosten erbij waardoor de sieraden alsnog duur uitvallen.

Tegenwoordig is er de winkel Ikbensieraden. Die hebben de prijzen van de websites uit het verre Oosten maar de sieraden bevinden zich reeds in Nederland dus geen import perikelen.

Bij deze het overzicht van de voordelige zilveren oorbellen:
https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/zilveren-oorbellen/

Tevens hebben ze dus ook voor de gouden oorbellen liefhebbers veel keuze:
https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/gouden-oorbellen/

Voordeel van hier shoppen is dan ook de gratis verzending en retourneren dus daar bespaar je ook nog eens op. Fijne aan ikbensieraden is ook dat ze echt unieke ontwerpen en modellen heb die je nergens anders zult aantreffen. Dus je hoeft ook minder bang te zijn dat je op werk bijv. collega tegenkomt met exact dezelfde oorbellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden