Sschoenen

Drie manieren om er chique uit te zien

Drie manieren om er chique uit te zien

Geplaatst op

In een wereld waar de mode-opties eindeloos zijn, kan het gemakkelijk zijn om overdonderd te worden wanneer je iets moet uitkiezen om te dragen. Waarschijnlijk is je kast een mengelmoes van patronen, kleuren, texturen en trends. Dit kan s’ ochtends behoorlijk ontmoedigend zijn wanneer je naar je werk gaat. De waarheid is dat er een paar geheimen zijn die je kunnen helpen om er elke dag tiptop uit te zien. Hier zijn drie regels die ik heb geleerd om ervoor te zorgen dat je er altijd chique uitziet, zonder hiervoor Hugo Boss truien of Tommy Hilfiger sokken voor aan te hoeven schaffen.

Gebruik drie kleuren

Het idee van drie kleuren is, dat zelfs als je texturen, patronen of prints mengt, het eruitziet alsof je dit bewust gecombineerd hebt. Deze tip zorgt er niet alleen voor dat je er moeiteloos chique uitziet, het helpt je ook om je opties te beperken als het gaat om outfits. Er zijn een paar tips om te onthouden bij het toepassen van deze regel. Ten eerste, wit hoeft niet noodzakelijkerwijs te tellen als een van de kleuren. Als je een zwarte broek, een rode blazer en een wit overhemd draagt, kun je mogelijk nog een kleur toevoegen zonder de algehele esthetiek te verpesten. Ook drukke prints met meer dan drie kleuren tellen als één kleur. Houd de rest van je outfit super eenvoudig en gebruik alleen kleuren die in de print zitten.

Koop tijdloze kledingstukken

Als u in een stad woont met een H&M, weet je hoe moeilijk het kan zijn om geen trendy spullen aan te schaffen. Je gaat naar binnen om “echt maar één T-shirt” te kopen” en het volgende moment heb je een stapel kleren in je handen. Ook al zijn impulsaankopen leuk, kun je dit geld beter investeren in tijdloze kledingstukken zoals een leren jasje of een zwarte manteljurk. Hier heb je jaren plezier aan en je zult de kledingstukken veel vaker dragen.

Bezoek de kringloop

Een van de fijnste dingen in de kledingwereld is dat je kleren bij een kringloop kunt kopen. Het kost tijd en oefening, maar het loont enorm. Je oog wordt getraind om schatten te vinden tussen de vele potentiële troep, en uiteindelijk ben je in staat om snel de zijdes van de kunststoffen te scheiden. Oude kleren zijn over het algemeen gemaakt met een veel betere constructie en kwaliteit dan veel van de goedkopere kleren die vandaag de dag worden gemaakt. Je kunt ook een aantal vintage designer juweeltjes vinden als je geluk hebt en hard zoekt. En vergeet niet dat de stomerij en kleermaker je beste vrienden zijn. Als je een kledingstuk vindt met een vlek of een te lange zoom, dan is er niets dat niet te repareren is. En als je iets vindt dat veel te groot of te klein is, maar een fantastische print of stof heeft, dan is er altijd een doe-het-zelver om het kledingstuk passend te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden