Sschoenen

Dit zijn de voordelen van een liquid facelift

Dit zijn de voordelen van een liquid facelift

Geplaatst op

Wil je graag van je rimpels af? Heb je dan al eens gedacht aan een liquid facelift? In deze blog vertellen we wat het is en benoemen we de voordelen van de cosmetische behandeling. Lees zeker even door en doe er dan ook je voordeel mee!

Wat is een liquid facelift?

Tijdens een liquid facelift wordt het hele gezicht behandeld. Deze behandeling werd vroeger vooral gebruikt om een gewone feestlift een aantal jaren uit te stellen, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een liquid facelift. Doordat deze facelift ervoor zorgt dat de contouren je gezicht worden verbeterd, oog je op natuurlijke wijze jonger.

De voordelen

Dorade tegenwoordig beter files beschikbaar zijn, hoef je helemaal niet meer naar de plastische chirurg. Je volumeverlies kun je namelijk optimaal behandelen met een liquid facelift. Enkele voordelen van de liquid facelift zijn dat de hersteltijd korter is, er minder kans is op complicaties en dat je minder littekens van krijgt. Ook wordt er collageen aangemaakt ter verbetering van je huidelasticiteit. Een enkel nadeel is dat de behandeling minder duurzaam is. Minstens één keer per jaar moet je de cosmetisch arts te bezoeken.

Fillers en Botox

De liquid facelift behandeling bestaat uit een combinatie van fillers en Botox. Naast de huid wordt opgevuld met fillers is ook de toevoeging van Botox van belang. Wanneer bijvoorbeeld de stand van je mondhoeken of wenkbrauwen wilt liften, is Botox ideaal.

Kies voor de liquid facelift

Zoals we al benoemd hebben, heeft een liquid facelift: geen operatie nodig vele voordelen. Wil je er graag middels een behandeling jonger uitzien? Dan raden we een liquid facelift zeker aan!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden