Mode Louboutin Flats Nederland

Wilt u het beste Christian Louboutin Flats Sneakers kopen in de online winkel met minder geld?

Geplaatst door

Als je er nog niet aan toe bent om zoveel geld te verdienen aan de trend van de schoenen, probeer dan Louboutin Flats. Deze flats zijn verkrijgbaar in zwart of bruin voor slechts $144,99 bij Kazita. Dank aan lezer Kate voor de tip hierover!

Christian Louboutin Flats Online Kopen

Voor New Yorks socialite werd reality-tv-ster Jolin, de trottoirs van de stad dienen echt als start- en landingsbanen. Creatief, assertief en gewoon een haar verlegen om pijnlijk perfect te zijn, Jolin krijgt mijn stem voor Best Street Style van 2018. Of ze nu een taxi neemt of met vrienden winkelt, Olivia’s gevoel voor mode is, kort gezegd, onberispelijk. Ze vertelde ons dat vrouwen Louboutin Flat Sneakers van hoge kwaliteit online moeten kopen. Verfijnd zonder streng te zijn, zijn haar outfits een goed, Uptown-meisje met een scherp oog voor het maken van eigen trends en een onberispelijk smaakniveau dat moeilijk te imiteren is. Ik ben tevreden om van ver te bewonderen. Hoe dan ook, de Louboutin sneakers zijn top in de wereld.

Nu hebben we een paar schoenen met rode zolen, wat me onmiddellijk deed denken aan Christian Louboutin. Ik kon geen exacte match vinden, maar om je een idee te geven, deze Christian Louboutin Flat Laarzen verkopen voor $163,89 bij Kazita online store. Let op de handelsmerk rode zool.

Christian Louboutin Flats Outlet

Hier hebben we Louboutin Flat Sandalen die voor $154,80 verkopen. Je zal niemand voor de gek houden, maar als je op zoek bent naar een schoen met rode zolen voor een fractie van de prijs als aanvulling op je garderobe, dan zijn dit een geweldig alternatief!

Bij de “Pitch Perfect 2” Berlin Photocall liep Rebel Wilson op de rode loper in een getailleerde zwarte top gecombineerd met een vrouwelijke smaragd groene midi rok en wat lijken deze Christian Louboutin Degraspike Embellished Flats te zijn ($796 bij mijn winkel). In combinatie met een hoge paardenstaart en stralende make-up geeft Rebel’s look ons ​​een zoete 50s-vibe – en het is gemakkelijk om met een budget met deze vondsten te recreëren!

De ‘Lady Daf’-platformpompen van Christian Louboutin zijn $195. Ik heb ze in een artikel geplaatst over de louboutin flat sandals trend, een onderwerp dat nogal wat controverses teweegbracht. Houd van ze of haat ze, de Lady Daf heeft veel beroemdhedenfans, waaronder Kourtney Kardashian, Beyonce en Kim Kardashian. Als je dit minder wilt laten lijken, bekijk dan Topshop’s louboutin sandals voor $135. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Dit bericht is geïnspireerd op een verzoek van een lezer die me vroeg om Nana’s appartement voor minder te vinden. De ontwerper Louboutin Louis Spikes Flats verkoopt voor ongeveer $185, terwijl mijn budget is $69,99 (minder dan $99,50). Kun je het echte van de onderstaande steel zien? Klik op een afbeelding om uw schatting te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *