Beste Christian Louboutin Pigalle Pumps Nederland

Nieuwe Christian Louboutin Pigalle Follies Pumps En Designer Louboutin Differa Platform Sandals Voor Schoenen Enthousiastelingen

Geplaatst door

Neem een ​​van de meest beroemde Franse schoenenontwerpers, Monsieur Christian Louboutin, de maker van de iconische rode zoolschoenen die we in tonnen beroemdheden zien op alle mode en met sterren bezaaide evenementen. Ja, dezelfde christian louboutin schoenen die de kracht hebben om een ​​vriend om te zetten in de meest geliefde man ter wereld (als hij zijn meisje een paar voor Kerstmis krijgt) of de meest gehate man in het universum.

Mode Louboutin Pigalle Follies 100mm Pumps

In feite is het hele relatie-aspect zelfs opnieuw gedefinieerd dankzij de ontwerper van de Louboutin Pigalle Follies 100mm Pumps. Er zijn nu twee soorten mannen in de wereld: het type dat je Louboutins koopt en het type dat dat niet doet. Vandaar dat ik single ben.

Voeg aan die ecuation de beroemdste blonde bombshell-fashionista ter wereld toe: Barbie! en stuur ze samen voor een jaar lang avontuur in de meest romantische hoofdstad van de wereld… Pah-ree! en voila! Het resultaat? Niet alleen het feit dat de beroemdste pop ter wereld terug is als het officiële model van de meest wellustige na rode zolen van louboutin pumps nederland, maar ook, zijzelf, is ontworpen in een Barbie-poppencollectie in beperkte oplage door Louboutin!

Top Louboutin Differa 140mm Platform Sandals 2018

We horen dat de eerste limited edition ‘Cat Burglar’ Barbie pop van Louboutin, die gekleed gaat in een zwarte tweede huid catsuit, met de beroemde Christian Louboutin Differa 140 Platform Sandalen, evenals een verzameling van 4 rode-zolen mini-paren van Louboutins, elk met hun eigen originele louboutin schoenen doos en tas, waren meteen uitverkocht, direct na het raken van de virtuele schappen van online luxe modegigant S Schoenen.nl vorige week. Je kunt vanaf hier de schattige kleine trailer bekijken.

Eerlijk gezegd zijn we niet verbaasd dat het uitverkocht is op dezelfde dag van de lancering, want het is het leukste geschenk voor zowel Louboutin en Barbie liefhebbers en het is niet nodig om poppenverzamelaars te noemen, die zeker een van de mensen moeten zijn die erin slaagden te breken een.

De tweede en derde editie zullen in 2018 te koop zijn en er is al een wachtlijst voor de uitverkochte Louboutin Pigalle Pumps bij Sschoenen. Voor slechts GBP 100, – is er geen excuus meer voor je man om er niet een te krijgen naast: “Sorry lieveling, maar het is al uitverkocht”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *