Christian Louboutin Sandalen Outlet

Luxe Christian Louboutin Lederen Sandalen & Nieuwe Lente/Zomer Louboutin Wedges Schoenen Welke U Noodzaak Meest

Geplaatst door

Blake Lively droeg een jeansblauwe wikkeljurk, loopschoen van oxbloodleer en geborduurde Louboutin Sandalen tijdens een perstocht voor haar nieuwe film ‘All I See Is You.’ Van wat ik verzamel, Blake stijlen haar eigen uiterlijk. En ik denk dat ze het hier geweldig heeft gedaan, een jas en een tas met jurk en rok. Kijk, die Christian Louboutin sandals maken haar perfect.

Om deze blik op een budget na te bootsen, concentreerde ik me op kleuren en texturen. Deze Louboutin Wedges Schoenen zijn afkomstig van de beste online boetiek, die altijd hoogwaardige schoenen aan vrouwen aanbood. Je weet dat louboutin outlet bedrijf biedt stijlvolle wiggenschoenen in een printstof levert, en ze samenvoegt.

Markeer je agenda’s: op dinsdag 7 april organiseert S Boots.nl een voorbeeldverkoop gevolgd door een Christian Louboutin wedges schoenen verkoop op woensdag 8 april. (Probeer niet te hyperventileren.) Meld je nu aan via deze link, zodat je klaar bent om te winkelen. om 12:00 uur EST op de dag van de verkoop. Het is gratis en veel plezier.

Gigi Hadid was behoorlijk roze toen ze haar appartement verliet tijdens de New York Fashion Week in een girly-glam-mix van warme roze coltrui, opgesmukte crop-jeans en de fuzziest, sparklyste Christian Louboutin muiltjes.

Omdat ik de New York Fashion Week verslaggeving vanuit het comfort van mijn iPhone heb gevolgd, heb ik op de startbanen en bij de gasten geen gebrek aan roze gezien. Nieuwe Lente/Zomer Louboutin Sandalen 2018 collectie springt eruit, waar Gigi op de landingsbaan liep in een prachtige stoffige roze bodycon-jurk met mouwen van discobal.

Deze look doet me denken aan de vroege mensen toen ik veel felroze droeg (een kleur waar ik vanaf schoot als een klein meisje, maar volledig in mijn twintiger jaren omarmd). Gigi’s look werkt vanwege het verfijnde silhouet van haar trui en het feit dat, nou ja, het is moeilijk om niet te lachen als je dit plezier ziet als je christian louboutin wedges schoenen ziet! Soms koos ze vaak voor luxe louboutin lederen sandalen voor haar feest.

Omdat ik geen paar wigschoenen kon vinden die beide bedekt waren met glitter en felroze vacht, ging ik voor de kleur met wat voor soort Louboutin Schoenen Outlet (ook in zwart of geel). Toen verbond ik een paar geweldige verfraaide jeans, maar je kon ook een doe-het-zelf-look proberen voor een aangepaste look. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *