Goedkoop Christian Louboutin Platform Pumps

Een Serie Christian Louboutin Platforms Te Koop Voor Vrouwen Online, Zoals Heels, Sandals, Peep Toe, Pumps En Pigalle

Geplaatst door

De nieuwe Louboutin Platform Heels ontwerpen zullen dunnere kuiten hebben aangezien – blijkbaar – meneer Louboutin denkt dat de originele schoenen te dik zijn. Hij ziet de mijne! Maar wie ben ik of jij om ruzie met hem te maken? De man is in godsnaam een ​​schoenmaker en hij heeft waarschijnlijk meer kalfjes en voeten gezien dan we ooit het genoegen zullen hebben om die van ons te vergelijken, in de loop van ons hele leven. Dus als de heer Louboutin zegt dat sommige hielen uniek zijn, dan is de kans groot dat zuster dat ook is.

Christian Louboutin Platform Heels Verkoop

Deze modellen de kwast getrimd Louboutin Platform Sandals in een fotoshoot met safari thema. Laten we hopen dat de media zich hier niet op zullen richten en de terugkeer van Christian Louboutin naar de modewereld zullen dempen, waarbij ze controverses rond deze kant gooien zoals ze bij eerdere gelegenheden zo vaak hebben gedaan dat ze de fabrikant van rode zoolschoenen kritiek hebben op Mattel om haar te maken: te zwaar! blond, te perfect, voor het duwen van een kinderwagen met een baby en voor de 1980 release van een zwarte hak die Duitse gelaatstrekken ontbeerde en er eenvoudig uitzag als een witte Barbie die zwart geverfd was. Oh, kom op mensen! Ze zou Barbie niet zijn als ze Duitse trekken had, toch? Dus alsjeblieft, laat Barbie en Louboutin met rust!

Louboutin in de tuinen van ‘The Love’ – Ahem, de schoonheid draagt ​​Loubotins voor het geval je het niet opmerkt. We zijn zo blij om ze terug te zien en nog beter samen te zijn en eerlijk te zijn: wie daar zou hun Louboutin Platform Peep Toe niet “opnieuw ontworpen” hebben als ze dat zouden kunnen? Ik zou verdomme! En niet alleen omdat vrouwen haar klaar hebben – mag ik verduidelijken – maar puur omdat ze mijn droom om ballerina te worden in de weg stonden.

Ik herinner me nog de stem van de balletleraar die een van hen in haar handen hield terwijl hij schreeuwde: OMG! Voel hoe zwaar ze zijn, geen liefde, je zult nooit een ballerina worden met die hakken. Luxus Louboutin Platform Pumps voor verkauf online jetzt.

Louboutin Platform Pigalle Schoenen Nederlands

Jongens alsjeblieft, de vrouw die vol zit met het bijpassende trainingspak is een paar Louboutin Platform Pigalle deze kerst, ooit als je het bij Kazita koopt! Als je stijladvies nodig hebt – wat je duidelijk doet als je eraan denkt je poorgirl te krijgen – bel me dan, maar pleeg nooit meer die misdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *