Louboutin So Kate Heels

Beste Christian Louboutin Recensie Over De So Kate Hakken, Designer Louboutin Pumps Voor Jou.

Geplaatst door

Ik heb veel verzoeken gekregen om een ​​Christian Louboutin recensie te schrijven over de hielen van “So Kate”, dus jouw wens is mijn bevel! Ik heb deze nu ongeveer anderhalf jaar gedragen en heb zeker de voor- en nadelen van deze schoonheden leren kennen! Zorg ervoor dat je een reactie achterlaat en laat het me weten als je nog andere vragen hebt die ik hieronder heb gemist! Laat me ook weten of dit type bericht nuttig was en zo ja, welk designeritem je graag een recensie van louboutin schoenen wilt zien in de toekomst!

1. Sexy silhouet: De “So Kate” heeft ongetwijfeld het meest sexy silhouet van elke stiletto die ik heb gedragen. En ik heb te veel om te tellen. Alles van de boog, tot hielhoogte, tot hieldiameter, tot het scherpe punt is perfectie. Je benen zien er zo lang en slank uit! Ik heb grotere kalveren (shoutout tot 13 jaar divisie 1 voetbal), en deze hiel zorgt ervoor dat ze er veel slanker uitzien! Dus je zult deze Louboutin Hakken geweldig vinden, die mooi zijn.

Goedkope Louboutin Hakken

2. Prachtige rode tong: deze is duidelijk. De rode zool is zo iconisch en verbluffend in Nederland!

3. Perfect Nude: ik heb waarschijnlijk overal van 10-15 paar naaktstiletto’s (ik weet het, overdreven) bezeten, maar Christian Louboutin heeft verreweg de beste “nude” kleur. Het is niet te geel, niet te rood, niet te licht en niet te donker. Dit kan natuurlijk variëren, afhankelijk van je huidskleur, maar het past zo goed bij mijn huidskleur dat het een naadloze illusie creëert van een langer been. Ik denk dat Louboutin Schoenen perfect voor je zijn.

4. Duurzaam lakleder: ik ga niet liegen, dit zijn de Louboutin So Kate Heels draag ik bijna altijd als ik ga uit voor een drankje. Ik heb ze door de gekke bel gestuurd, jullie allemaal. Ze hebben maar een paar imperfecties op het leer, wat ongelooflijk is, gelet op wat ze hebben meegemaakt! Ik heb het over slippen op de stoep, geschraapt tegen cement, enz. Laten we maar zeggen dat ik mijn Valentino Rockstuds één keer voor drankjes heb genomen en dat ze nooit meer opdoken bij het drinken van nachten. Tragisch.

5. Tijdloos en klassiek: deze pomp is er een die je tientallen jaren kunt bewaren en doorgeven aan je kleine meisje (ervan uitgaande dat jullie allemaal dezelfde maat hebben). Ze zullen nooit uit de mode raken! Dat is waarom ik altijd Louboutin Pumps kies. Je moet toegeven dat je ze nodig hebt.

Designer Louboutin Hakken

Het bovenstaande is slechts mijn begrip van Louboutin So Kate Pumps en Louboutin Heels. Als u een ander gezichtspunt hebt, kunt u hieronder een bericht achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *